Afaceri

Un rezervor GPL propan este o investitie buna

Written by Monica

Probabil ca multe persoane s-ar gandi, atunci cand aud de GPL doar la utilizari de domeniu industrial al acestuia insa exista si utilizari casnice, precum buteliile pe care unii dintre noi inca le utilizam pentru un aragaz sau alte sisteme si echipamente, acolo unde nu ne putem racorda la retelele publice, ca de exemplu in zonele rurale dar si precum rezervoarele ce pot fi obtinute de oricine si amplasate in propria curte sau gradina, practic, intr-un spatiu personal, si utilizate dupa bunul plac, la orice activitati.

Aceste rezervoare sunt la fel ca si cele pe care le gasim in numeroase benzinarii sau statii de alimentare GPL, in ceea ce priveste calitate, modul de utilizare dar si preturile. Pot fi reumplute atunci cand se doreste deci practic, prin utilizarea unuia nu mai este nevoie sa stam luna de luna cu grija ca ne vor veni facturi sau ca trebuie sa platim alte dari. Prin alegerea unui bazin propan de dimensiuni corecte, nici nu est nevoie sa il reumplem decat de doua sau poate trei ori pe an, in functie de cat de mult il utilizam. Cu ajutorul specialistilor de la Radcomgaz.ro putem afla astfel de detalii iar ei ne pot pune la dispozitie mai multe modele de bazine, de diverse volume si tipuri, atat din cele subterane cat si supraterane.

Toate rezervoarele lor sunt realizate din otel, sudate, sablate si vopsite in conformitate cu toate standardele de calitate si siguranta, precum sablarea conform standardului ISO 8501-1, care face referire la normele pentru tratarea corespunzatoare a unei suprafete ce urmeaza a fi vopsita, acolo unde este vorba despre cazuri speciale, ca acest tip de rezervoare. Doar prin acest simplu aspect putem deduce asadar ca avem la dispozitie produse de calitate superioara, care o sa reziste in timp.

La Radcomgaz.ro avem la dispozitie bazine GPL de diverse dimensiuni si volume, de la 1000 de litri pana la 5000 de litri iar dupa caz pot fi realizate si volume mai mici sau mai mari. Si, ca si bazilele in sine, si elementele perifrice, accesoriile, sunt atent alese si instalate, precum valvle de siguranta si aparatura de masura, pentru presiune sau cea care ne indica cand rezervorul este gol sau plin.

Printre elementele de baza din componenta oricarui sistem, putem enumera urmatoarele:

  • Picioare de sustinere, pentru rezervoarele supraterane
  • Ceas calibrat pentru controlul nivelului
  • Supapa de protectie la presiune
  • Valva de singuranta
  • Supapa retur gaz
  • Indicator pentru nivel al gazului
  • Supapa de aerisire si pentru eliminarea presiunii la umplere
  • Capac de protectie pentru supape
  • Placuta de identificare nominala

Un mare avantaj al acestor sisteme este faptul ca nu este necesara o sursa de energi electrica pentru actionarea lor, pentru a porni pompara cu gaz sau punerea in functiune a anumitor accesorii. De asemenea, bazinele pot rezista si functiona in conditii optime si la temperaturi foarte mari, de peste 40 de grade Celsius dar si la temperaturi foarte scazute, ceea ce le face o alegere buna indiferent de zona si de anotimp.

About the author

Monica

Leave a Comment