Afaceri

4 moduri in care poti folosi tabla magnetica acasa

Written by Monica

Foarte multi parinti cumpara copiilor o tabla magnetica pentru acasa. Uneori, aceasta este recomandata chiar de profesori, la inceputul anului scolar, sau de psihologul scolar, de educatori si de profesorii de la facultate. Sunt mai multe moduri in care o astfel de tabla poate fi folosita acasa.

Pe tabla, se pot exersa litere si cifre la clasele primare

Este mult mai usor sa fie invatate literele si ciferele atunci cand sunt scrise mari. Copilul se va descurca mai bine cu instrumente de scris ceva mai voluminoase, avand in vedere faptul ca si celelalte instrumente de scris folosite inainte si special adaptate pentru cei mici, sunt de dimensiuni mult mai robuste fata de cele clasice. De asemenea, va vedea mai bine cum trebuie scrise literele si cifrele si va invata mai usor sa le scrie corect.

Citeste si: Ce trebuie să știi despre tablele magnetice și avantajele lor

Elevii mai mari pot scrie pe tabla magnetica formulele de care au nevoie

In rezolvarea de probleme sunt utilizate de cele mai multe ori formule. Dar, pentru ca elevul sa le invete, el va trebui sa le aiba tot timpul la indemana. Nu e o solutie sa dea mereu pagina de la caiet in spate pentru a le vedea si nici sa rasfoiasca manualul dupa ele. Aceste formule pot fi lasate pe tabla magnetica si astfel vor fi mereu la vedere. Astfel, elevul invata sa fie si mai organizat si sa isi aduca mai aproape tot ce are nevoie.

Pe tabla magnetica se pot scrie mesaje motivationale

Parintii pot lasa copilului mesaje in fiecare zi pe tabla magnetica. In special in cazul copiilor sensibili sau care trec prin perioade dificile, astfel de mesaje se vor dovedi de foarte mare ajutor. Copilul va fi incantat sa le citeasca inainte sa plece la scoala si poate chiar sa lase la randul sau alte mesaje parintilor.

Pe tabla se pot crea scheme mai usor

Pentru materiile precum fizica, chimia, biologia, informatica si chiar matematica, tablele magnetice pot servi drept suport pentru scheme si desene, pe care elevul sa le vada la dimensiuni mai mari, fiind mai usor de inteles.

About the author

Monica

Leave a Comment