Monden / Lifestyle

Alegerea unui tort potrivit pentru fiecare ocazie

Written by Monica

Orice ocazie speciala merita pregatita cu atentie, de la locatia in care vrem sa petrecem, alaturi de cei apropiati sau de cat mai multi prieteni, perioada in care sa realizam asta, fie in ziua in care ar trebui sau intr-o alta zi, persoanele care vrem sa ia parte la ocazie, ce mancare si bautura sa alegem si asa mai departe.

Un aspect care se potriveste in cadrul oricarei ocazii, mai ales acolo unde este sarbatorita o persoana sau aniversarea unei relatii, este tortul. De la o persoana la alta, tortul reprezinta ceva diferit. Pentru unii este un simplu produs de patiserie in timp ce pentru altii poate reprezenta elementul culminant al unui eveniment, precum in cadrul unei nunti sau al unui botez, o zi de nume sau de nastere. Iar de la o ocazie la alta trebuie astfel ales un tort potrivit ca si marime, forma, ingrediente, aspect asa ca este indicat ca pentru realizarea lui sa fie aleasa si o cofetarie buna.

Cu peste 100 de modele de tort disponibile din care putem alege, cofetaria Narcia ne pune la dispozitie torturi de cea mai buna calitate, de la cele clasice, rotunde sau patrare pana la cele in forma de inima, perfecte pentru ocazii cu adevarat speciale dar si cele cu tematica, pentru Paste, Craciun si alte sarbatori si celebrari importante.

Cofetaria Narcisa poate fi gasita in numai putin de 5 locatii diferite din orasul Pitesti de unde clientii pot plasa comenzi sau pot ridica comenzi. Insa cel mai simplu si mai rapid este ca o comanda sa fie palsata online. Va fi luat in calcul fiecare detaliu necesar in materie de modelul dorit, dimensiuni, ingrediente si asa mai departe. Totodata, poate fi stabilita data exacta la care un tort sau mai multe sa fie livrate precum si locatia. Astfel, acestea vor ajunge cat mai proaspete si chiar in momentele culminante, oferind astfel o adevarata surpriza participantilor si realizand un moment memorabil.

Exista atat de multe ingrediente ce pot fi incluse intr-un tort incat daca am sta sa vedem fiecare model disponibil, ce poate fi realizat in magazin, cu greu ne-am stapani pofta si dorinta de a comanda unul chiar in acel moment dar totodata ne-ar fi si foarte greu sa ne decidem la ceva final. Pentru asta insa putem conta si pe ajutorul cofetarilor de aici, care nu trebuie sa stie decat pentru ce eveniment l-am dori si ce ingredienta nu ar trebui incluse, pentru a evita problemele ce pot aparea la persoanele cu alergii. In fiecare zi sunt realizate aici comenzi tort pentru orice fel de evenimet si ocazie/

Un tort nu preprezinta insa ceva specific doar pentru un eveniment special ci si un preparat ce poate fi consumat oricand. Asa cum mergem uneori la magazin pentru a cumpara un tort de inghetata sau prjituri, putem cumpara daca avem pofta si un tort. Sau il putem comanda si in cel mai scurt timp ne va fi adus acasa. Ne putem delecta astfel cu o adevarata creatie delicioasa.

About the author

Monica

Leave a Comment