Casa si Gradina

Avantajele tricicletelor Bentley pentru copii

Written by Monica

Dezvoltarea armonioasa a copiilor necesita multa miscare inca din primii ani de viata. Pe langa faptul ca cei mici invata sa mearga in picioare si descopera cat de repede pot sa alerge, copiii pot sa se dezvolte si prin folosirea mijloacelor de locomotie de tipul tricicletelor. Tricicleta este primul mijloc de locomotie pe care il poate folosi un copil inca de la varsta de 1 an, atunci cand cel mic are abilitatea de a sta singur in pozitia sezut.

Modelele si brand-urile de triciclete disponibile pe piata de astfel de produse sunt foarte numeroase. Tocmai de aceea parintii trebuie sa se asigure ca vor face cea mai buna investitie. In randul tricicletelor fiabile si care ofera copiilor cea mai placuta experienta regasim modelele de triciclete Bentley. In ceea ce urmeaza vei putea identifica principalele avantaje ale acestor triciclete.

Durabilitate si fiabilitate

Tricicletele Bentley sunt rezultatul colaborarii cu Bentley Motors UK, acesta fiind unul dintre cele mai renumite si apreciate brand-uri din domeniul auto. Drept consecinta vorbim despre faptul ca aceste triciclete marca Bentley sunt realizate doar pe baza materialelor de calitate superioara.

In acest sens oricare dintre tricicletele Bentley sunt durabile si ofera in acelasi timp cel mai ridicat nivel de fiabilitate. Prin urmare vorbim despre o investitie pe termen lung pentru orice parinte care isi doreste sa ofere copiilor sai triciclete de calitate superioara.

Eleganta tricicletelor

Pe baza conceptului de la care pornesc aceste triciclete Bentley, vorbim despre modele foarte elegante. Design-ul tricicletelor si atentia pentru toate detaliile fac din acestea o adevarata atractie din punct de vedere estetic. Logo-ul chrome Bentley este dispus pe cadrul metalic al tricicletelor, iar rotile folosite pentru triciclete sunt o replica la scara redusa pentru rotile modelului autoturismelor Bentley Continental GT.

Multifunctionalitatea tricicletelor Bentley

In randul modelelor tricicletelor marca Bentley regasim varianta de tricicleta 6 in 1, aceasta oferind mai multe functii pentru parintii care aleg sa cumpere astfel de triciclete. Tricicleta 6 in 1 de la Bentley poate fi folosita deopotriva drept carucior sau tricicleta. In acest mod copilul va putea sa se bucure de tricicleta atunci cand doreste, iar parintii vor putea folosi acest accesoriu drept carucior atunci cand copilul este obosit.

Siguranta ridicata oferita de tricicletele Bentley

Un alt avantaj al acestor modele de triciclete de la Bentley il reprezinta siguranta oferita. Siguranta este data de functia de roata libera cu care sunt dotate tricicletele, functie care permite parintilor sa detina controlul folosind un maner special. De asemenea, scaunul pentru copil este mobil, fapt ce permite ca cel mic sa fie intotdeauna in raza vizuala a parintilor.

Tricicletele sunt dotate si cu centuri de siguranta cu prindere in mai multe puncte si cu o frana de spate pentru oprirea in deplina siguranta. Nu in ultimul rand putem aminti drept element de siguranta oferit de modelele de triciclete Bentley pedalele de tip anti-alunecare. Aceste pedale sunt foarte importante atunci cand afara este multa umezeala si exista riscul ca cel mic sa alunece atunci cand pedaleaza.

About the author

Monica

Leave a Comment