Afaceri

Caserolele din plastic- specifice pentru produsele alimentare

Written by Monica

Este important ca interactiunea dintre alimente si ambalaje sa fie una sigura, avand in vedere ca in caz contrar, ar scadea calitatea si integritatea acestora. Pastrarea produsului ambalat in conditii de maxima igiena este absolut esentiala, de aceea materialele din care sunt fabricate ambalajele trebuie sa aiba proprietati corespunzatoare.

Process Color atrage atentia clientilor cu o oferta variata. Aici puteti gasi caserole transparente cu capac incorporat, prevazute cu orificii pentru ventilare dar si multe alte modele de diferite dimensiuni. Aceste caserole fructe le pastreaza proaspetimea pentru mult timp. Sunt ideale pentru ambalarea merelor, perelor, prunelor dar si fructelor de padure.

O caserola fructe perforate la baza dar si in capac asigura o usoara ventilatie, iar capacul ofera protectie produsului ambalat in timpul manipularii, transportului si expunerii la raft. Cantitatea ambalata difera in functie de dimensiunea si forma caserolei. Acestea sunt disponibile in diferite marimi, de la 250 g si pana la 2 kg.

Caserolele ideale pentru diferite utilizari

Puteti folosi caserole fructe de calitate superioara cu sau fara capac, in functie de necesitati Colaborand cu o firma cu notorietate beneficiati de cel mai bun raport calitate pret, pentru ca exista cate o solutie specifica pentru fiecare afacere. In plus, aveti ocazia sa va bucurati de preturi mici si flexibile in functie de cantitatea aleasa.

Aceste caserole fructe pot fi utilizate pentru uz personal sau pentru propria afacere. Preturile competitive si calitatea acestora le fac cea mai buna alegere.

Ambalaje din plastic – practice si igienice

Folosind o astfel de caserola fructe veti observa ca aceasta asigura o performanta sporita. Acestea sunt concepute special pentru a păstra prospetimea fructelor si pentru a valorifica aspectul estetic.

In acest fel, fructele raman proaspete pentru mai mult timp. Caserolele transparente permit vizualizarea continutului, ceea ce ajuta cumparatorii sa aleaga rapid si usor ce au nevoie. Cun totii ne dorim sa consumam alimente proaspete si sanatoase de aceea este important ca acestea sa fie pastrate in cel mai bun mod posibil. Avand in vedere ca fiecare caserola fructe este echipata cu un capac sigur si perforații discrete aceasta ofera o aerisire optima.

Ambalajele din plastic de calitate superioara sunt ideale pentru produsele alimentare. Acestea sunt folosite tot mai des pentru comercializarea fructelor. Plasticul de inalta calitate nu modifica gustul produsului ambalat si nu este toxic. Prin urmare, poate fi folosit cu incredere pentru ca nu pune in pericol sanatatea oamenilor.

Aceste caserole fructe mentin produsul proaspat pentru o perioada mai lunga de timp, nu afectează aroma acestuia si permite cumparatorului sa vada in interior, fiind totodata benefica pentru mediu. In plus, poate fi refolosita de mai multe ori in conditii optime, pentru ca ofera o bariera excelenta la umiditate, aer, mirosuri si microorganisme. Mai mult decat atat, plasticul se poate recicla, oferind beneficii ulterioare.

Pentru a beneficia si tu de aceasta ofera depune chiar acum o comanda accesand site-ul processcolor.ro si te bucuri de practicitate si igiena deplina.

About the author

Monica

Leave a Comment