Comunicate de presa

Ce anume trebuie sa stiti inainte sa adoptati o pisica

Written by Monica

Daca sunteti o iubitoare impatimita de animinale trebuie sa stiti ca a adopta o pisicuta presupune o responsabilitate foarte mare. In general, pisicile au nevoie de afectivitate si de multa atentie si ingrijire din partea ta.De aceea trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a lua decizia finala. Asigurati-va ca ii intelegi toate nevoile si ca ii poti oferi o viata frumoasa, daca vreti sa o iubiti si sa o protejati asa cum merita.

Prin urmare tineti cont de sfaturile noastre si bucurati-va de fiecare clipa in compania felinelor.Ganditi-va ca din moment ce ai decis sa adopti o pisica, viata ta nu va mai fi la fel. Trebuie sa te ingrijesti in fiecare zi de ea, ca si de un copil.O pisica are nevoie de multa atentie, trebuie sa ii intelegi comportamentul si de asemenea, sa te gandesti la costurile intretinerii, pentru ca va trebui sa ii ingrijiti blanita asa cum sa cuvine, sa o vaccinati si sa ii cumparati hrana

.De asemenea, trebuie sa ii poti oferi pisicutei tale spatiul ei personal. Trebuie sa intelegeti nevoia ca este un animalut independent prin natura sa, dar care nu isi poate purta de grija in totalitate. Acum este de datoria ta sa o ajuti si sa o ocrotesti.Faceti-va timp pentru a va juca cu ea si rupeti-va din timpul liber pentru a o scoate la plimbare la aer curat. In plus, evitati sa o lasati singura pe perioade indelungate, pentru ca va simti lipsa si se va agita. In general, pisicile sunt foarte sociale, ceea ce inseamna ca au nevoie de multa atentie si afectiune.

Daca cumva esti alergic, dar iti doresti foarte mult o pisicuta, vestea buna este ca exista rase de pisici recomandate pentru persoanele alergice. Asigurati-va ca pisicuta pe care urmeaza sa o adoptati are carnet de sanatate si toate vaccinurile la zi. Sterilizarea poate reprezinta exact diferenta dintre o pisicuta sanatoasa si fericita si una indispusa.Cu totii stim ca pisicile sunt foarte capricioase, tin mult la spatiul personal si le place sa isi arate independenta.

Este absolut esential ca pisicuta ta sa fie activa pe parcursul zilei. Joaca imbunatateste calitatea vietii pisicutei tale. Ea va fi cu siguranta mai fericita asadar cumparati jucarii specifice care sa o tina antrenata si sa alunge monotonia.Iar daca vrei sa iti salvezi canapeaua sau scaunul preferat, este bine sa o dezveti sa muste. Dar nu uita sa o recompensezi, dar aveti grija ca totul trebuie facut in mod moderat.

Daca ii oferi prea multe recompense e posibil ca pisica ta sa inteleaga gresit mesajul. In loc sa dezvolte un comportament corect, aceasta nu va mai intelege nimic. Acorati atentia binemeritata activitatilor precum imbaierea, perierea si taierea gherutelor. Indiferent de alegerea ta, vei vedea ca in orice moment calitatea vietii tale se va imbunatati alaturi de o pisicuta si te vei simti foarte bine in compania ei.

About the author

Monica

Leave a Comment