Comunicate de presa

Cum transporti in siguranta mobilierul fragil cu ajutorul unei firme de mutari?

Written by Monica

Vine un moment in care trebuie sa te muti, fie intr-o noua locuinta, fie intr-un nou sediu de firma. Cu siguranta nu doresti sa iti lasi piesele de mobilier in urma, insa mutarea in siguranta, fara un ajutor profesionist, poate fi o reala provocare. De aceea poti opta pentru o firma de transport mobila care se va asigura ca obiectele tale fragile vor ajunge intacte la destinatie.

Daca alegi o firma de transport mobila Bucuresti cu experienta, care acorda o atentie deosebita fiecarei relocari in parte, ai garantia ca beneficiezi de avantaje importante, precum sunt cele pe care ti le vom prezenta in continuarea acestui articol.

Demontarea pieselor de mobilier

Piesele de mobilier pot avea componente fragile, precum oglinda, manerele sau picioarele, care sunt mai predispuse la deteriorare pe durata transportului. De aceea, este necesara demontarea acestora cu grija si ambalarea lor individuala inainte de transport. In plus, unele obiecte de mobilier pot fi extrem de voluminoase sau grele si dificil de manevrat si de transportat. O echipa de profesionisti le va putea demonta, pentru a le putea transporta cu usurinta.

Protejarea mobilierului pe durata manipularii si a transportului

Odata demontat, mobilierul trebuie protejat prin utilizarea materialelor de protectie, care elimina orice risc de deteriorare. Atunci cand apelezi la o firma de  transport mobila nu trebuie sa iti faci griji cu privire la achizitionarea materialelor de protectie, precum folia cu bule, hartia de ambalare sau cutiile din carton. Toate acestea iti sunt oferite de firma de mutare, astfel incat fiecare obiect care urmeaza sa fie transportat este protejat si ambalat corespunzator.

Ambalarea corecta a pieselor fragile

In cazul obiectelor fragile, acestea nu trebuie doar invelite cu folii de protectie, ci si depozitate in cutii etichetate cu atentionarea „Fragil” astfel incat persoanele care incarca si descarca camionul de mutari sa le poata acorda o atentie deosebita.

Transportul in siguranta

Mobila ta este acum demontata si ambalata corespunzator pentru mutare. Tot ce mai ramane de facut pentru echipa de relocari este sa o incarce si sa o fixeze corespunzator in vehicul, pentru a impiedica neplacerile ce pot fi cauzate de miscarile necontrolate din timpul transportului.

Prin urmare, este inspirat sa apelezi la profesionisti, pentru a te asigura ca mobilierul este in siguranta din momentul demontarii pana cand ajunge la noua locatie. In plus, firma de relocari iti poate oferi o garantie a bunurilor transportate, prin care ai certitudinea integritatii acestora.

Remontarea mobilei

Este adevarat ca montarea si transportul mobilei sunt dificile, dar si remontarea acesteia iti poate crea dificultati. Esti norocos insa, intrucat firmele de transport mobila iti ofera serviciul de remontare in noua locatie.
Astfel, tu ai mai mult timp la dispozitie pentru a te ocupa de restul detaliilor care tin de amenajarea casei tale.

Despachetarea si reciclarea materialelor utilizate pe durata mutarii

Cu siguranta iti poti imagina cat de obositoare poate fi despachetarea pieselor de mobilier, dar si reciclarea materialelor utilizate. Asigura-te ca alegi o firma de mutari responsabila, precum SprintMove, care are grija atat de bunurile tale, cat si de mediul inconjurator. Astfel, te asiguri ca toate materialele de protectie utilizate la protejarea mobilierului sunt reciclate.

In plus, iti va oferi un pret corect, stabilit in functie de toti factorii implicati in procesul de mutare, pentru ca tu sa beneficiezi de un raport calitate-pret excelent.Toate aceste avantaje par prea bune pentru a fi adevarate? Ei bine, atunci cand alegi serviciile de transport si mutare mobila oferite de SprintMove, ele sunt o realitate. Din momentul in care iti paseste pragul, echipa de mutare se ocupa de toate cele necesare, pentru a avea rapid mobila in noua locatie, fara sa fie afectata integritatea acesteia.

About the author

Monica

Leave a Comment