Casa si Gradina

De ce sa optezi pentru parchet triplu stratificat de la Adfin?

Written by Monica

Amenajarea unei locuinte sau a unor spatii des circulate de catre un flux crescut de oameni poate reprezenta un proces dificil. In calitate de cea mai mare piesa de mobilier si de decor deopotriva, podeaua joaca un rol esential la conturarea decorului si atmosferei generale. De aceea, alegerea trebuie facuta cu tact si grija, in asa fel incat, odata montata, sa genereze rezultatele dorite.

Comanda online parchet triplustratificat de la Adfin si te bucuri de nenumarate avantaje unice pe care le vei descoperi chiar de pe site!

Parchetul triplu stratificat inglobeaza toate caracteristicile esentiale ale unui astfel de produs

Cumparand de la Adfin, vei fi intampinat inca de la primul contact cu produsul de un sentiment de unicitate. Fiecare lamela de lemn in parte este aleasa si procesata cu grija pentru a nu exista niciun defect. Apoi, modalitatile de imbinare sunt adaptate in functie de efectul pe care se doreste sa-l confere podeaua in forma ei finala. Se opteaza foarte mult pe rafinament si bun gust, pentru ca produsele sa aduca plus valoare in fiecare camera in care sunt amplasate.

Si din punct de vedere practic, acest tip de parchet vine cu avantaje deloc neglijabile. Faptul ca este realizat din trei straturi de material creste exponential rezistenta in fata uzurii, comparativ cu alte variante. Este, asadar, o podea cu mult mai durabila pe care, odata montata, nu va mai trebui sa o schimbi decat in momentul in care vrei sa faci schimbari majore de ordin estetic. Va arata impecabil si dupa ani de uz continuu.

Materialele alese contribuie la aspectul si functionalitatea produsului

Cu siguranta ca cel mai important factor care influenteaza fiecare detaliu cu privire la acest tip de parchet este materialul din care este realizat. Dat fiind faptul ca vorbim de o varianta stratificata, trebuie sa avem in vedere fiecare strat, atunci cand o alegem.

Asadar, la Adfin, stratul principal, de la suprafata, este realizat din esente tari de stejar, fag sau nuc american. Stratul de baza, poate fi conceput dintr-un lemn mai putin pretentios, cum ar fi mesteacanul sau coniferele, plus un strat de contrabalans din lemn. In final, toate acestea sunt imbracate intr-o haina subtire de lac sau ulei, pentru a potenta atat luciul natural, cat si rezistenta in fata factorilor externi nefavorabili.

Modele special alese pentru a acoperi cat mai multe arii stilistice

In materie de design interior, aceasta varianta de podea asigura un grad ridicat de versatilitate. Mai exact, multitudinea de modele, tipuri de imbinare si nuante face ca integrarea in orice tip de decor sa se faca fara prea mult efort. Dat fiind aspectul sau elegant si rafinat, imbinat cu anumite influente moderne, se asociaza cu usurinta cu orice stil de mobila sau decor interior.

In functie de tipul de lemn din care sunt confectionate, aspectul final poate varia. Parchetul din stejar triplu stratificat fiind una dintre cele mai apreciate si solicitate variante, pastreaza, in majoritatea cazurilor, nuanta naturala a lemnului. Cu toate acestea, diversitatea cromatica este si ea valorificata, oferind clientilor si parchet in nuante variate de bej, maro, gri, roz pudrat, alb sau chiar negru.

Astfel, ofera variante care sa se plieze pe gustul si nevoilor cat mai multora dintre acestia. De asemenea, in ceea ce priveste finisajul exista mai multe optiuni. Acestea se concretizeaza in parchet laminat triplu stratificat, mat sau lucios, in asa fel incat sa se armonizeze perfect cu toate celelalte obiecte de lemn din incaperea vizata.

Nu in ultimul rand, preturile te vor face cu siguranta sa iti doresti parchet din lemn triplu stratificat in casa ta. Desi vorbim de piata medie si de lux, sumele stabilite sunt foarte avantajoase in raport cu avantajele pe care le propune acest tip de podea.

About the author

Monica

Leave a Comment