Casa si Gradina

De ce sa iti montezi o scara de lemn in locuinta ?

Written by Monica

Daca alegi modelul cel mai potrivit de scari interioare lemn, acestea se potrivesc de minune chiar si in spatiile mai restranse. Nu renunta la dorinta de a avea o scara cu stil, pentru ca acest lucru nu este deloc imposibil. Ai suficiente motive pentru care merita sa investesti in produse de calitate.

Accesul la etajele superioare se face prin intermediul unei scari realizate pe baza unor masuratori si analize amanuntite. In unele situatii se preteaza mai bine treptele inguste, iar in altele cele in spirala. Totul depinde de spatiul disponibil si de preferintele beneficiarilor. Unele modele se remarca printr-o succesiune mai stransa a treptelor si se identifica prin nenumarate avantaje.

Este important ca scarile sa fie prevazute cu balustrade deosebit de stabile. Fie ca esti adeptul stilului clasic sau modern, acestea se potrivesc perfect si aduc un aer proaspat in interior. Le poti accesoriza dupa cum doresti, pentru ca aspectul final sa se ridice la nivelul asteptarilor tale. Daca nu ai gasit nimic potrivit pentru tine, atunci comanda scara visurilor tale la Stil Compact Design.

Poti sa o accesorizezi tot cu o balustrada din lemn dar si cu una metalica. Ai la dispozitie o larga diversitate de modele, pentru ca totul depinde de imaginatia ta. Depinde de gustul tau, daca vrei ca balustradele sa fie prevazute cu bare rotunde verticale sau transversale. Important este sa alegi balustrada care se potriveste cel mai bine cu modelul ales.Aceste scari interioare lemn iti ofera un grad inalt de siguranta, daca treptele au proprietati de anti-alunecare. Pentru cei mici ar trebui folosit si un grilaj de protecție pentru scara.

Daca nu stii care este modelul cel mai potrivit pentru tine, atunci solicita parerea specialistilor, pentru ca acestia sunt in masura sa te ajuta sa faci alegerea corecta. Fiecare model de scari interioare din lemn aduc un anumit grad de agitatie in interiorul spatiileor rezidentiale insa indeplinesc si un rol practic, fara de care accesul la etajele superioare ar fi imposibil de realizat.

Scara poate fi montata atat in living cat si intr-un hol, find de fapt un spatiu de trecere. Uneori este mai bine sa fie amplasata in centru, din punct de vedere al designului. Indiferent de locul in care va fi amplasata este important sa fie bine luminata si sa poata fi folosita pentru timp indelungat in conditii optime de siguranta.

Colaboreaza cu o echipa specializata care isi da tot interesul pentru a te ajuta sa gasesti modelul dorit. Acestia se ocupa de toate masuratorile necesare si calculeaza cu atentie numarul de trepte necesare. Bazeaza-te pe faptul ca un personal dedicat detine un bagaj vast de cunostinte si stie exact care sunt pasii de urmat.

Daca te gandeai de mult sa alegi un model de scari interioare lemn, acum este momentul sa pui in practica aceasta decizie. Echipa Stil Compact Design se ocupa atat de confectionarea scarilor cat si de montarea acestora. Pentru a afla mai multe detalii suplimentare acceseaza site-ul online scaralemn.ro.

About the author

Monica

Leave a Comment