Constructii

Hidroizolatiile: descopera rolul acestora si ce avantaje iti ofera

Written by Monica

Vrei sa locuiesti intr-o casa eficienta si economa, pentru intretinerea careia sa platesti sume moderate?
Energetic si termic, gama de hidroizolatii: https://www.milucon.ro/hidroizolatii/ de pe piata este variata. Materialele sunt special concepute, iti protejeaza imobilul in fiecare anotimp. Datorita hidroizolatiilor, locuinta ta va fi foarte bine protejata de infiltratiile de apa atat de periculoase, dar si de microorganismele daunatoare.

Hidroizolatii – ce rol au?

Despre hidroizolatii trebuie sa stii ca au rolul lor de a-ti proteja imobilul din punct de vedere energetic si termic. Mai exact, ele actioneaza ca o bariera intre interior si exterior, nepermitand apei, dar si microorganismelor daunatoare sa iti afecteze structura imobilului. De preferat este sa incorporezi materialele hidroizolante in scheletul casei inca din momentul in care te ocupi de fundatie, pentru ca rezultatele de care beneficiezi sa fie unele excelente, pe termen lung. Este adevarat, iti poti izola casa si mai tarziu, daca investesti intr-un imobil gata ridicat, insa lucrarea de care va trebui sa te ocupi va fi una mult mai costisitoare.

Ce tipuri de produse gasesti astazi pe piata?

In functie de spatiul pe care vrei sa il protejezi, poti sa alegi:

• membrane bituminoase – sunt preferate de catre consumatori inca de acum multi ani, intrucat sunt foarte eficiente. Le poti folosi cu incredere pentru a proteja fundatia casei, dar si fundatia terasei ori a subsolului. Cat despre monta, despre membranele bituminoase trebuie sa stii ca se aplica prin tehnica lipirii la cald, iar astfel obtii o suprafata perfect etansata si protejata de umiditate;

• hidroizolatii lichide – in cazul in care vrei sa te asiguri ca izolezi foarte bine suprafetele unde ai multe colturi, opteaza pentru o hidroizolatie lichida. Intrucat aceasta este in stare lichida in momentul aplicarii, ea ajunge usor chiar si in locurile care, de regula, iti sunt greu accesibile;

• hidroizolatii poliuretanice – principalul avantaj al utilizarii acestora este ca sunt flexibile. De aceea, le poti aplica inclusiv pe acoperis si te asiguri astfel ca ploaia nu va reusi niciodata sa se infiltreze in locuinta ta.
Inainte de a lua o decizie, pune in balanta caracteristicile anterior mentionate, aferente fiecarui tip de produs. De asemenea, recomandat este sa citesti si descrierea hidroizolatiilor atunci cand incepi propriu-zis sesiunea de shopping.

Recomandari pentru un montaj corect

Indiferent de materialele hidroizolante, pe care le alegi, este bine sa tii cont de cateva detalii importante, pentru a obtine rezultatele dorite:
• temperatura exterioara trebuie sa fie una potrivita in ziua montajului. Citeste descrierea materialelor hidroizolante, inainte de a le alege, pentru a sti exact cate grade este indicat sa fie afara;
• dupa aplicarea izolatiei, intreaga suprafata are nevoie de cel putin o zi pentru a se fixa bine;
• de preferat este sa apelezi la o echipa de specialisti, care sa se ocupe de instalarea intregii hidroizolatii, pentru ca expertii dispun atat de cunostinte vaste in domeniu, cat si de ustensilele necesare.

Acceseaza Milucon.ro si gasesti aici o varietate de produse de top, cu ajutorul carora poti amenaja eficient un spatiu. Aceasta firma de hidroizolatii din Bucuresti iti pune la dispozitie mai multe solutii din care poti sa alegi, dar si pardoseli de top, precum si betoane Milucon sau chiar sisteme de degivrare, datorita carora sa te bucuri de siguranta pe termen lung! Atunci cand te decizi, nu trebuie decat sa folosesti datele de contact de mai jos, pentru a chema specialistii!

Date de contact:
Email: [email protected]
Telefon: 0766 419 049

 

About the author

Monica

Leave a Comment