Comunicate de presa

Lame de deszapezire – echipamente robuste, fiabile si flexibile

Written by Monica

CONVAR IMEX SRL vine in sprijinul tuturor firmelor care se ocupa cu deszapezirea si a agentilor economici care doresc sa curete strazile, caile de acces, diferite suprafete in conditiile meteo nefavorabile. Comercializam lame de deszapezire marca Tuchel, Germania, echipamente profesionale, de calitate superioara, cu ajutorul carora puteti tine zapada sub control. Oferta CONVAR IMEX contine lame drepte si variabile, cu inaltimi cuprinse intre 50 si 108 cm si latimi ale frontului de lucru cuprinse intre 125 si 370 cm.

Lama de deszapezire SF este echipamentul adaptat operatiilor specifice anotimpului invernal chiar si in cele mai dificile conditii. Lama SF are 103 cm inalțime, dispune de 2 cilindri hidraulici, roti de sustinere si ghidare, reglabile in inaltime si un sistem de siguranta cu arc.

Despre Lama de deszapezire Vario se spune ca funcționeaza ca un orologiu! Se remarca printr-o extraordinara flexibilitate, datorita existentei celor doua segmente „aripi” hidraulice pliabile care pot fi reglate individual și utilizate la curatarea zapezii din diferite pozitii: V sau Y si in pozitie dreapta. Prin urmare, aceasta lama variabila este echipamentul ideal pentru curatarea aleilor, a pistelor de ciclism, a strazilor si soselelor, a parcurilor industriale.

Lama de deszapezire L-SK este un model usor, care a fost proiectat pentru micile tractoare, miniincarcatoare si motostivuitoare iar Lama de deszapezire SK este in mod particular adaptata pentru deszapezirea in sectorul comunal. SK convinge prin designul sau compact, cu roti de inaltime reglabile, care garanteaza o curatare eficienta, fara zgarieturi care sa determine deteriorarea suprafetei curatate.

Standardele înalte, flexibilitatea și eficienta sunt caracteristici reprezentative ale Lamei de deszapezire L-SF, o lama cu o structura compacta, ce reprezinta o solutie eficienta si facila pentru deszapezirea de pe toate suprafetele, chiar si in conditii de munca dificile. Unghiul optim de inclinatie asigura o functionare eficienta si lina a lamei de zapada.

Lamele marca Tuchel se diferentiaza de produsele ieftine, fara dotari profesionale, existente pe piata prin includerea in pachetul standard a unor dotari suplimentare superioare ceea ce justifica raportul optim calitate – pret. Aceste dotari se refera la rotile de sustinere si la sistemul de flotare care sporesc gradul de siguranta in exploatare, viabilitatea echipamentului si a consumabilelor. Atributele mentionate ne indreptatesc sa afirmam ca oferim clientilor nostri echipamente cu adevarat profesionale.

Sistemul de flotare nu trebuie confundat cu sistemul de siguranta cu arcuri in caz de obstacol (denivelare, bordura, gura de canal etc.) Sistemul de flotare permite copierea carosabilului, independent de utilajul purtator, avand ca efect protejarea echipamentului, evitarea suprasolicitarii utilajului purtator si al sistemului hidraulic al acestuia.

In functie de exigentele partenerilor nostri, vom identifica impreuna cu acestia lama de deszapezire potrivita, oferim consiliere inainte de vanzare, consultanta tehnica, asistenta si instructiuni cu privire la punerea in functiune sau montajul echipamentului la solicitarea clientului. Asiguram piese de schimb și consumabile de calitate în cel mai scurt timp posibil și la preturi accesibile.

Robustetea, fiabilitatea si flexibilitatea lamelor de deszapezire comercializate de CONVAR IMEX SRL sunt atribute definitorii in identificarea si plasarea acestora intre echipamentele de top existente pe piata.

Suntem in permanenta preocupati de siguranta in exploatare a lamelor pe care le comercializam si impreuna cu clientii nostri identificam cerintele acestora pe care dorim sa le satisfacem la cele mai inalte standarde, insistand asupra importantei existentei dotarilor care sporesc eficacitatea si siguranta. Detaliile tehnice si alte informatii pot fi regasite accesând site-ul nostru www.convar.ro, sectiunea Produse.

About the author

Monica

Leave a Comment