Transporturi

Routier European Transport sprijina noua generatie de tineri pasionati de transporturi din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca

Written by Monica

Compania de transport international Routier European Transport ofera studentilor din anul III, specializarea Ingineria Transporturilor si a Traficului, din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, burse lunare, pe perioada anului IV, care sa le sustina dezvoltarea academica si profesionala. Compania le ofera independenta financiara tinerilor inca din studentie prin intermediul unei burse lunare care variaza intre 600-1000 lei/luna

Managerii companiei Routier, Rares si Bogdan Retegan sunt mereu atenti la noile tehnologii din industrie, la camioanele viitorului sau la integrarea inteligentei artificiale in procesele de transport. Dar totul porneste de la oameni, de la tineri vizionari, pe care aleg sa ii sustina inca din facultate. Mereu au avut o abordare de pionieri, prin care sa aduca un avantaj competitiv in industrie, pe care sa il livreze mai departe clientilor sub forma optimizarii operatiunilor de transport ale acestora.

Bursele s-au acordat pe baza unui concurs la care au participat studentii si au fost aleti cei care au obtinut punctaj maxim. Bursele insa, nu sunt singurul beneficiu, studentii avand acces si la internship in cadrul companiei sau chiar oportunitatea de angajare si suport in crearea licentei.

Routier European Transport a ales sa ofere burse tinerilor pasionati de transporturi pentru ca educatia este baza pe care ne cladim viitorul nostru, al tuturor. Si-au angajat eforturile in acest program de burse, constienti fiind ca societatea romaneasca are nevoie de profesionisti in domeniul transporturilor care sa ofere exemple si bune practici. Este important sa oferi ca sa poti primi, iar angajatii Routier pot deveni modele de urmat pentru multi tineri.

https://routiertransport.com/

Compania de transport cu cea mai mare flota de semiremorci din Romania, Routier European Transport, va oferi in acest an clientilor sai transportul international 100% electric. Avand 3 huburi logistice in Romania si 3 in afara tarii, Olanda, Germania si Italia, o flota de 1000 de camioane, va deveni, in luna iunie a acestui an, prima companie din Romania care face transport door-to-door 100% electric (rutier – feroviar).

About the author

Monica

Leave a Comment