Comunicate de presa

Finantarea de tip factoring – ajutor esential pentru firmele care emit facturi

Written by Monica

Daca firma ta emite facturi in baza serviciilor prestate, cel mai probabil perioadele de scadenta mult prea lungi sunt o problema care te impiedica sa gestionezi bugetul intr-un mod optim. 30, 60 sau chiar 90 de zile de la momentul emiterii si pana la cel al incasarii banilor inseamna prea mult timp pierdut in calea de dezvoltarii.

Serviciul de factoring este o solutie foarte benefica la care poti apela fara probleme pentru a reduce aceasta perioada si a debloca totodata o serie de beneficii adiacente. Foloseste calculatorul de factoring de la Omnicredit si afla cat poti incasa chiar acum pe facturile emise inainte de atingerea perioadei scadente!

Ce reprezinta serviciul de factoring?

De multe ori se ofera clientilor un interval de timp foarte generos in a achita facturile eliberate in schimbul serviciilor prestate sau a marfurilor livrate, dar pentru ca acest interval sa nu te afecteze in ceea ce priveste platile pe care trebuie sa le faci lunar, poti accesa serviciul de factoring propus de Omnicredit.

In principiu, ne referim la o modalitate de finantare usor accesibila, care iti permite sa incasezi banii mult mai repede, fara sa iti creasca scorul de indatorare. Omnicredit, factor in aceasta ecuatie, se angajeaza sa „cumpere” facturile in curs de plata, furnizandu-ti rapid banii aferenti, intr-un cont indicat.

Clientul tau, numit si debitor, va fi notificat cu privire la acest lucru si va fi redirectionat spre a face plata, la momentul scadentei, direct in contul Omnicredit. Se contureaza astfel un circuit continuu, benefic tuturor partilor implicate, in schimbul a doar 3% din valoarea implicata.

Cum iti poate ajuta factoringul afacerea?

Faptul ca ai acces la propriile lichiditati mult mai rapid decat in mod normal iti aduce avantaje considerabile. Vei avea suficienti bani pentru plata la timp a salariilor, furnizorilor si facturilor, lucru care conduce la cresterea randamentului, posibilitatea de accesa anumite discount-uri si lipsa penalitatilor.

Totodata, beneficiezi de cashflow predictibil, dar si de imbunatatirea indicatorilor de lichiditate, plus consiliere si suport in ceea ce priveste modul in care sa gestionezi mai eficient bugetele din partea unei echipe de profesionisti.

Cine poate beneficia de acest serviciu?

Finantarea de tip factoring a fost dezvoltata ca un punct de sprijin pentru toate microintreprinderile si intreprinderile mici care duc lipsa de lichiditati, avand ca scop principal transformarea facturilor emise in lichiditati imediate.

Industrii precum cea a transporturilor, constructiilor, companiile care lucreaza cu statul, retailerii si micii producatori sunt principalii beneficiari ai serviciului, insa orice companie care se confrunta cu perioade de scadenta mult prea lungi poate apela cu incredere la aceasta solutie de aport financiar.

Apeleaza cu incredere la ajutorul financiar Omnicredit

Spre deosebire de ajutorul pe care il poti obtine prin intermediul serviciilor de finantare traditionale, factoringul nu afecteaza scorul de indatorare al companiei tale. In plus, serviciul este foarte de simplu si flexibil, in comparatie cu birocratia si cerintele stricte pe care un imprumut le impune. Tot ce trebuie sa faci pentru a putea beneficia de aceasta solutie inovativa este sa iti creezi un cont de utilizator pe platforma Omnicredit, oferind datele personale si pe cele ale companiei solicitate.

Accesezi pagina destinata serviciului de factoring, utilizezi calculatorul online pentru a stabili care sunt sumele pe care le poti obtine instant utilizand aceasta metoda, iar mai apoi plasezi o cerere de finantare urmand pasii indicati. Dupa aprobarea acesteia si semnarea contractului, banii iti vor fi virati imediat in cont. Obtine acces instant la lichiditatile blocate sub forma de facturi emise cu ajutorul serviciului de factoring dezvoltat de Omnicredit!

About the author

Monica

Leave a Comment