Casa si Gradina

Servicii profesionale pentru curatarea pernelor – ce inseamna si care sunt avantajele

Written by Monica

Pentru un somn odihnitor si relaxant nu este suficient sa avem un pat confortabil, perne confortabile si un spatiu unde sa domine linistea. Este nevoie sa avem si asternuturi curate, dar si perne sau pilote curate. Din acest motiv igienizarea pernelor si curatarea acestora nu trebuie sa lipseasca din rutina de curatenie a dormitorului.

Pernele sunt un spatiu preferat pentru acarieni si pentru bacterii, fapt pentru care simpla spalare a lenjeriei de pat sau chiar a pernelor nu este suficienta. In schimb serviciile profesionale pentru curatare perne dormit pot sa ofere un rezultat in care pernele sunt ca noi. Prin intermediul acestor servicii vei putea folosi multi ani de zile aceleasi perne in dormitor, dar in acelasi timp sa te bucuri de un mediu curat unde sa te odihnesti relaxat in fiecare noapte.

Serviciile pentru curatarea profesionala a pernelor

Curatarea si igienizarea profesionala a pernelor vizeaza un proces prin care atat pernele umplute cu puf, cat si pernele umplute cu pene de gasca sunt igienizate eficient. In acest sens sunt folosite raze ultraviolete si aerul ionizat.

Este important de punctat faptul ca nu sunt folositi agenti chimici pentru curatarea pernelor. Acest aspect este important de amintit prin faptul ca nu vorbim despre niciun risc la adresa sanatatii. Pernele de toate dimensiunile vor putea fi curatate eficient prin metoda Pilow VAC.

Vorbim aici despre o metoda in cadrul careia este inlocuita fata veche de perna cu una noua pentru obtinerea unei perne curate precum in prima zi. Materialul fetei de perna va fi peliculizat si prin urmare praful nu se va mai putea acumula in interiorul pernei.

Nici macar penele din interiorul pernei nu vor putea strapunge acest material rezistent. Fie ca vorbim despre perne puf sau perne umplute cu pene, curatarea si igienizarea umpluturii prin introducerea acesteia in camera cu lampi UV va fi una foarte eficienta.

In camera cu lampi UV praful din umplutura de puf sau de pene de gasca va fi separat de umplutura pernelor. De asemenea, in aceasta faza a igienizarii pernelor se poate completa volumul de pene sau de puf de gasca pentru ca in final pernele sa aiba volumul dorit de client. Dupa curatarea profesionala a umpluturii si completarea volumului necesar, puful sau penele vor fi introduse in interiorul fetei de perna.

Principalele avantaje ale serviciilor profesionale pentru curatat perne

Avantajele pentru care merita a fi avute in vedere aceste servicii profesionale pentru curatarea pernelor sunt numeroase. Faptul ca vei dormi in fiecare noapte pe perne curate si igienizate, fara bacterii sau acarieni in interiorul umpluturii pernelor, este un avantaj semnificativ. Vei evita alergiile, problemele respiratorii sau problemele la nivelul tenului.

Eliminarea costurilor cu inlocuirea pernelor vechi cu perne noi este un al doilea avantaj. Serviciile pentru curatarea pernelor sunt mai putin costisitoare comparativ cu inlocuirea periodica a pernelor vechi cu unele noi si de calitate. Poti profita de aceste avantaje si sa apelezi la o firma care presteaza servicii pentru curatarea de perne puf si pene.

About the author

Monica

Leave a Comment