Afaceri

Descopera o oferta diversificata de tije filetate la un furnizor si importator autorizat

Written by Monica

Elementele si piesele pentru imbinarea diferitelor componente in proiectele de constructii sau de inginerie sunt foarte utile in anumite situatii. In acest caz tijele filetate pot reprezenta alegerea optima. O tija filetata este utilizata pentru scopul de a rezolva situatia aceea in care un surub standard nu are lungimea suficienta pentru a face legatura sau prinderea dintre doua sau mai multe componente.

Pentru ca tijele filetate sa fie folosite eficient si sa ajute la prinderea a doua sau mai multe componente, este nevoie inclusiv de o piulita si de o saiba. Impreuna cu aceste doua componente, tijele filetate se transforma intr-un surub menit a ajuta la prinderea sau imbinarea diferitelor piese in cadrul constructiilor sau in cadrul lucrarilor de inginerie.

Modele de tije filetate disponibile pe piata

Varietatea de piese pentru imbinare din categoria tijelor filetate este una foarte mare. Tocmai din acest motiv alegerea tijelor metalice potrivite pentru lucrarea unde ai nevoie de astfel de sisteme de prindere este importanta. De asemenea, calitatea tijelor filetate trebuie sa respecte anumite standarde. In acest context este indicat sa apelezi la un furnizor autorizat pentru aceste sisteme si componente folosite la imbinarea sau prinderea mai multor structuri sau componente.

In privinta alegerii tijelor filetate trebuie tinut cont de lungimea si grosimea acestora, dar si de  materialul din care sunt confectionate. Una dintre variantele de tije metalice este modelul de tija filetata 1000 mm. Este modelul folosit de obicei pentru suspendarea tubulaturii de HVAC, pentru cabluri electrice, dar si pentru toate categoriile de tevi. Folosirea tijelor filetate de 1000 mm este recomandata inclusiv pentru suspendarea tevilor cu profil perforat sau a tevilor cu colier fara garnitura.

Un al doilea model este reprezentat de tija filetata de 2000 mm. Lungimea acesteia este de 2 metri si aspectul este unul zintat. Se foloseste preponderent pentru suspendarea tubulaturii de HVAC, a cablurilor electrice si diferitelor variante de tevi. A treia categorie sunt tijele filetate de 3000 mm, acestea avand lungimea de 3 metri. Sunt folosite tot pentru suspendarea diferitelor componente sau elemente din categoria firelor electrice, a tevilor sau a tubulaturii HVAC.

Toate aceste tije filetate pot fi gasite impreuna cu piulite hexagonale si cu alte variante de prindere sau de imbinare in cadrul diferitelor lucrari si proiecte. Tocmai din acest motiv se recomanda sa te adresezi unui furnizor sau importator autorizat in domeniu.

ROFIX INSTAL – furnizorul tau de tije filetate

Indiferent daca vorbim despre persoane fizice sau persoane juridice care au nevoie de tije filetate pentru proiectele pe care le deruleaza, firma ROFIX INSTAL SRL poate fi partenerul ideal pentru astfel de accesorii si sisteme de prindere. Vorbim despre o firma care comercializeaza si importa o gama diversificata de sisteme pentru prindere si imbinare.

Mai mult, vei putea primi sfaturi cu privire la alegerea acelui model de tija filetata potrivit pentru lucrarea pe care o desfasori si unde ai nevoie de astfel de sisteme de prindere. Oferta completa de tije filetate si accesorii pentru acestea poate fi gasite pe www.rofixinstal.ro.

About the author

Monica

Leave a Comment