Comunicate de presa

Te confrunti deseori cu urgente de ordin financiar? Iata cum te poate ajuta un credit pana la salariu

Written by Monica

Daca lunar te regasesti in impas financiar si cheltuielile par sa depaseasca cu mult veniturile, este momentul sa faci o schimbare in modul in care gestionezi bani. In multe cazuri, daca ai intrat intr-un asemenea cerc vicios in care luna de luna muncesti pentru a-ti acoperi datoriile, este foarte putin probabil sa depasesti situatia fara putin ajutor din exterior.

Fa un pas in spate, analizeaza mai bine problema si vezi cum ar putea fi aceasta rezolvata daca ai putea accesa acum un credit rapid, fara implicatii stricte. Este aceasta solutia prin care te vei putea redresa pe viitor? Daca da, opteaza acum pentru finantare printr-un credit pana la salariu de la OKcredit si rezolva instant problemele urgente!

Ce este un credit pana la salariu?

La fel ca toate celelalte servicii OKcredit, si creditele pana la salarii sunt linii de imprumut de tip revolving care au ca valoare minima pragul de 200 de lei, pe cand cea maxima este de 3.000 de lei. Orice suma cuprinsa in acest interval poate fi obtinuta foarte usor, prin urmarea unor pasi simpli indicati pe site, in asa fel incat sa poti solutiona rapid orice problema financiara care nu suporta amanare.

Cui se adreseaza acest serviciu?

Creditele pana la salariu au fost create special pentru tine in asa fel incat sa poti face fata cu usurinta oricarei situatii care te pune in dificultate pana in momentul in care primesti salariul. Asadar, ca sa iti fie foarte usor sa beneficiezi de serviciu, criteriile de selectie au fost reduse la minimum. Cu alte cuvinte trebuie doar sa ai peste 20 de ani si sa detii un venit stabil, fie ca vorbim de salariu, pensie sau chiar PFA.

Care este procesul de aplicare?

Pentru ca promptitudinea unui astfel de serviciu este esentiala, birocratia a fost eliminata si intreaga procedura se desfasoara exclusiv online. Asta inseamna ca ai nevoie doar de o conexiune la internet pentru a putea intra in posesia unui credit pana la salariu, fara deplasari la institutie, teancuri de documente si timp pierdut.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi cont pe platforma, sa selectezi suma dorita si sa completezi formularul aferent cererii pe care il trimiti imediat spre analiza. Dureaza doar cateva ore pentru ca decizia de finantare sa iti fie comunicata, iar in cazul in care aceasta este pozitiva, viramentul se va realiza instant in contul indicat.

Cand si cum rambursezi?

OKcredit a conturat aceste servicii in asa fel incat sa te poti bucura de beneficiile lor pe termen lung. Desi vorbim de un credit pana la salariu, vei putea profita de acesta ca de oricare alt imprumut disponibil, cu trageri lunare succesive, pe o perioada de pana la cinci ani. Prima data scadenta o selectezi in momentul in care alegi si suma de imprumutat si acela va fi momentul in care decizi daca rambursezi integral sau partial.

Totodata, ia in considerare faptul ca si in acest caz vorbim de un credit de tip revolving ceea ce inseamna ca orice rata rambursata devine disponibila spre retragere din nou. Cu alte cuvinte, iti vei contura propria rezerva de bani la care sa poti apela ori de cate ori ai nevoie, fara sa fii nevoit sa accesezi un nou imprumut.

Cu OKcredit iti rezolvi toate problemele urgente, actuale si viitoare, intr-un timp scurt si cu efort minim, astfel incat sa te intorci cu incredere pe site sa gasesti solutii din ce in ce mai atractive.

Bani oriunde, online? Oricand, cu OKcredit!

About the author

Monica

Leave a Comment