Social

Ce trebuie sa faci daca ai un partener de cuplu pesimist?

Written by Monica

Daca observi la un moment dat ca iubitul tau este foarte pesimist din fire, trebuie sa tii cont de cateva detalii pentru a putea trai o viata frumoasa cu el. Traiul alaturi de acesta pare destul de dificil, insa nu este imposibil sa reusesti sa gestionezi cu bine aceasta situatie. Desi te enerveaza foarte tare pentru ca mereu spulbera orice speranta si vede in fata fiecarei realizari o problema, este bine sa incerci sa-i intelegi punctul de vedere.

Desigur ca este o reala provocare sa te intelegi bine cu o persoana care se teme de orice si se plange non stop. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa nu te alaturi povestii lui, nici sa-l incurajezi, ci sa incerci sa-l schimbi prin oferirea unei alte ipostaze clare. Tot ce trebuie sa faci e sa ai grija de tine, sa te bucuri din plin de fiecare zi si sa nu te lasi influentat in mod negativ de trairile lui.

Asadar, fa cat mai multe plimbari in aer liber si activitati fizice care te relaxeaza. Daca el nu se poate alinia la toate aceste cerinte, poti sa o faci si singura. Un partener pesimist aduce intotdeauna umbra in viata fiecaruia si cumva incearca sa te influenteze in mod negativ, insa atunci cand ramai dreapta si ferma in fata lui, nu are nici o sansa.

Toate aceste metode si activitati de relaxare te ajuta sa gestionezi stresul si sa ai o viziune mult mai optimista.
Indiferent de situatia in care te afli, atunci cand partenerul incepe cu plangeri de tot felul si ganduri negative nu trebuie sa il ranesti si sa ii faci rau, ci doar sa ii spui ca nu vrei sa il ajuti in acest mod.

Daca vrea sa continue asa isi va face rau singur, de aceea incearca sa ii oferi oportunitatea de a face o activitate pozitiva si placuta impreuna care l-ar putea influenta in mod eficient. Prin urmare, alege sa vizionati o comedie impreuna, sa stati de vorba, sa radeti, sa glumiti in loc sa se planga de drame tot timpul.

O piesa frumoasa si relaxanta ar fi alegerea perfecta pentru a evita detalierea unor catastrofe. Incearca sa-l integrezi intr-un cerc social placut, care degaja o energie pozitiva si o stare de bine. In acest fel, va intelege mai bine ce inseamna socializarea cu acesti oameni.

Puneti accent pe activitatile care va unesc. Faceti orice lucru placut cum ar fi pictura, dans sau orice altceva ce are legatura cu frumosul. Acest univers ii va deschide viziunea catre creativitate si il va ajuta sa se bucure din plin de diverse forme de arta.

Iesirile in natura fac foarte bine atat pe plan fizic, cat si psihic, incanta prin frumusetea peisajelor si ajuta la deschiderea unor discutii usoare placute. Acestea surprind in mod inedit de fiecare data printr-o multime de aspecte pozitive oferind o structura clara a vietii de zi cu zi.

About the author

Monica

Leave a Comment