Casa si Gradina

Cum poti sa amenajezi o casa cu scari interioare din lemn?

Written by Monica

Atunci cand construiesti o casa si spatiul permite, cu siguranta te gandesti ca ar arata mult mai bine daca ar fi dispusa pe etaje. Daca ideea de a amplasa scari interioare lemn te-a cucerit pe deplin, inseamna ca vrei sa te bucuri de beneficiile oferite de un material natural.

Modelul de scara ales trebuie sa se potriveasca cat mai bine decorului din interior, pentru a fi in deplina armonie cu arhitectura casei. Toate tipurile de scari interioare disponibile intrunesc atat un rol estetic, cat si unul practic. Acestea sunt elemente proeminente care schimba radical designul si se evidentiaza ca fiin componente de mare importanta.

In primul rand, scarile trebuie sa fie foarte utile si usor de accesat. Un alt aspect care conteaza foarte mult este designul. Daca alegi un model de scari interioare din lemn care nu se armonizeaza deloc cu stilul locuintei, atunci aspectul estetic general are de suferit. Alege cu atentie atat forma cat si culoarea scarilor, pentru a realiza o cromatica de exceptie si un decor incantator.

Acum ai la dispozitie diverse solutii de amenajare a scarilor interioare, in ceea ce privesc finisajele si accesorii folosite. Acestea sunt elemente de impact in decorul per ansamblu, fiind primele aspecte cu care se intra in contact.

Exista o diversitate de modele de scari interioare lemn de unde poti alege cu usurinta ceea ce iti place. Scarile pot avea forme variate si pot fi accesorizate in functie de preferintele fiecaruia. Acestea sunt cele care acorda o nota personalizata modelului final.

Pentru a alege forma cea mai potrivita pentru spatiul pe care-l detii ai nevoie de indrumarile specialistilor. Colaboreaza cu echipa Stil Compact Design si opteaza pentru modelul de scari interioare optim, in functie de dimensiunea spatiului disponibil.

Scarile interioare drepte se pot iontegra cu succes atat pentru spatiile restranse, cat si pentru cele ample. Acestea sunt usor de urcat si coborat, chiar si de catre copii, insa ocupa putin mai mult spatiu decat alte tipuri de scari.

Cele curbate sunt deosebit de elegante si sunt foarte bine puse in evidenta prin forma lor. Acestea completeaza in mod estetic arhitectura din interior si se bucura de maxima vizibilitate atat in hol, cat si in living. Daca vrei sa obtii rezultate impresionante in decor, opteaza pentru scari interioare din lemn curbate.

Modelul in spirala ocupa foarte putin spatiu, de aceea reprezinta prima optiune pentru casele de mici dimensiuni. Datorita aspectului, aceste scari interioare se preteaza cel mai bine in amenajarile minimaliste.

Finisajele utilizate in amenajarea scarii sunt destul de vaste. Alegerea lor depinde de stilul predominant si de preferintele in materie de design. Poti sa completezi decorul cu accesorii realizate din alte materiale pentru a obtine rezultatul pe care il astepti. Nu exista nici o limita impusa in ceea ce priveste alegerea modelului dorit, de aceea ai libertate deplina de a personaliza scara cu elemente diverse, care sa o infrumuseteze vizibil, fara a incarca spatiul.

Pentru a afla mai multe detalii despre oferta de scari interioare lemn, acceseaza site-ul online www.designscari.ro.

About the author

Monica

Leave a Comment