Auto

Stralucirea exterioara a masinii este posibila! Afla cum!

Written by Monica

Spalarea masinii nu este doar dovada grijii si a atentiei pe care i-o oferi, ci si modul prin care masina ta va trece testul timpului. Nu uita ca iti este ajutor de nadejde de fiecare data, de aceea este important sa ii acorzi atentia cuvenita. Daca nu ai timp mereu sa mergi cu ea la o spalare auto, apoi la un polish binemeritat, trebuie sa stii ca daca ai timp, indemanare si produse potrivite poti obtine un rezultat spectaculos, chiar si acasa.

Cum este posibil?

Simplu si usor. Daca urmezi cei 4 pasi descrisi mai jos, masina ta va arata ca noua timp indelungat.

Primul pas – nu improviza!

Este important sa optezi pentru produse de calitate atunci cand iti cureti masina. Astfel, munca ta nu va fi in zadar si te vei bucura de rezultatele pe care le asteptai. Astfel, inainte de a te apuca de treaba, fa un inventar al produselor de care ai nevoie: spuma pentru pre-spalare, sampon auto lubrifiant de calitate, prosoape speciale si, evident, apa din belsug.

Al doilea pas – umezeste masina cu apa si spuma

Pentru a inmuia murdaria si petele este important sa umezesti masina cu un strat generos de apa si spuma pentru prespalare. Spuma de prespalare adera la suprafata autovehiculului si dizolva particulele de murdarie rapid, deci astfel nu va trebui sa freci. In plus, are un miros extrem de placut.

Al treilea pas – foloseste un sampon lubrifiant

Daca vrei sa iti speli masina ca un profesionist, nu trebuie sa iti lipseasca samponul lubrifiant. Acesta va curata eficient murdaria, ba chiar va contribui in viitor ca spalarea sa se faca mult mai eficient. Samponul lubrifiant lasa un strat protector pe suprafata vopselei, fiind in totalitate bland, insa nemilos cu murdaria.

Asadar, dupa indepartarea murdariei grosiere, samponul lubrifiant se va folosi, iar spalarea se va face de sus in jos cu o manusa de lana sau microfibra. Dupa samponare se clateste cu apa din belsug.

Al patrulea pas – uscarea

Ultimul pas se realizeaza cu prosoape speciale, de calitate, pentru ca uscarea sa fie mai rapida, fara a afecta, insa, caroseria masinii. Nu uita ca daca optezi pentru produse de slaba calitate si carpe inadecvate, masina ta va fi predispusa zgarieturilor.

In general, carpele folosite pentru uscarea auto sunt realizate din microfibre, sigure pentru lacul masinii, nu zgarie si nu lasa urme. Totodata, pot fi folosite si pentru indepartarea polish-ului sau a cerii sau pentru produsele quick detailer.In concluzie, daca vrei rezultate ca la spalatoria auto este important sa investesti in produse de calitate, care sa eficientizeze intregul proces si care sa te ajute sa obtii aspectul pe care ti-l doresti.

About the author

Monica

Leave a Comment