Auto

Smart Diesel part of DKV Mobility a lansat Kopilot, prima aplicatie din Romania care iti garanteaza ca vei alimenta mereu la cel mai mic pret!

Written by Monica

S-a lansat Kopilot, prima aplicatie din Romania care ajuta afacerile din industria de transport sa aleaga cele mai eficiente rute din Europa si astfel sa economiseasca pana la 5000 de EURO pe camion, pe an.Aplicatia Kopilot este dezvoltata de Smart Diesel part of DKV, companie care ofera solutii de mobilitate pe piata din Romania de peste 10 ani.

Peste 500 de reprezentanti ai industriei au vizitat standul Smart Diesel part of DKV si au luat contact in premiera cu instrumentul nou lansat, in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate transportatorilor, Gala Tranzit, ce a avut loc pe 4 noiembrie, la Cluj.

“Am urmarit indeaproape peste 11.000 de clienti Smart Diesel part of DKV si am ajuns la concluzia ca planificarea manuala a rutelor de transport international necesita mult timp si este ineficienta din punct de vedere al costurilor. Folosind un instrument digital de optimizare a rutelor transportatorii pot eficientiza costurile operationale si pot creste profitabilitatea afacerii, fara alte investitii in flota auto!”, ne spune Toni Andrei, Product Marketing Director in cadrul companiei.

Kopilot simplifica luarea deciziilor si ajuta transportatorii sa identifice planul de alimentare optim, sa estimeze corect costurile cu combustibilul si taxele de drum pe rutele tranzitate si astfel sa obtina curse profitabile pentru afacerea lor.

Care sunt principalele beneficii pentru utilizatorii Kopilot?

Stiu mereu unde, cand si cat sa alimenteze

Algoritmul Kopilot calculeaza cel mai bun plan de alimentare pentru fiecare ruta, cu preturi actualizate zilnic din peste 2000 de statii DKV din Europa, functionalitate care ajuta la reducerea costurilor de transport anual cu pana la 5.000 € pentru fiecare camion.

Functionalitati Smart

Utilizatorii pot calcula taxele de drum pe ruta selectata si au incluse harti speciale pentru camioane prin integrare cu tehnologia HERE WeGo, pe care le pot trimite soferului din cursa, in modulul de navigare prin GPS.

Un singur instrument: de la birou pentru dispecer, in cursa pentru sofer

Kopilot ajuta dispecerii si managerii de flote sa planifice inteligent rutele si sa se asigure ca planurile de alimentare sunt respectate cu usurinta de soferul din cursa.

Toate informatiile importante intr-un singur loc

Toate documentele soferilor si ale masinilor din flota pot fi salvate si organizate intr-un singur loc, cu acces 24/7 si notificari inainte sa expire.Abonamentele pentru aplicatia Kopilot sunt lunare sau anuale si incep de la 79 euro/luna cu o perioada de gratie de pana la 3 luni. Afla toate detaliile pe www.kopilot.ro.

Utilizarea solutiilor digitale creeaza noi oportunitati de dezvoltare, de imbunatatire a performantei si de crestere a profitului. Intr-o lume in care viteza este esentiala pentru dezvoltarea unei afaceri, Smart Diesel part of DKV Mobility ofera solutii digitale care ajuta companiile de transport sa obtina un avantaj competitiv pe piata.

Despre Smart Diesel part of DKV Mobility

Smart Diesel, cea mai mare companie independenta de combustibil din Romania, a fost achizitionata in anul 2020 de catre DKV Mobility, unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii si a transporturilor.

Produsele si serviciile Smart Diesel part of DKV Mobility conecteaza afacerile din industria de transport in toata Europa, oferind solutii personalizate printr-o vanzare consultativa dedicata optimizarii afacerii. Astfel, cei 12,000 de clienti actuali pot folosi cardul de combustibil Smart Diesel pentru a beneficia de preturi competitive la combustibil, in Romania, dar si in cele 2000 de statii in Europa.

Companiile ce au nevoie de o retea extinsa de alimentare la preturi competitive in Europa pot folosi cardul DKV avand astfel acces la 67,000 statii, iar firmele cu activitate locala pot sa alimenteze in cele 800 statii OMV Petrom prin intermediul cardului OMV, oferit de catre Smart Diesel in calitate de brand partner OMV.
Servicii complete de mobilitate. Tu te concentrezi pe transport, noi facem restul!
www.smartdiesel.ro

About the author

Monica

1 Comment

  • Vine la fix, firmele nu stiu de unde sa mai taie din costuri. Ii zic si sefului, sigur o sa i se para interesanta aplicatia. A zis ca daca nu gaseste solutii, o sa faca reduceri de personal. Eu am carnet B, a zis seful ca daca dau de carnet si pt CE, am mai multe sanse sa raman, asa ca acum fac scoala si rezolv teste auto pe chestionareauto.ro ca sa ma asigur ca iau din prima. Nici cu masina personala nu prea mai circul, la cat s-au scumpit carburantii. Vorbind de masini, trebuie sa schimb anveopele, alti bani, alta distractie.

Leave a Comment